fbpx

VBA & Excel

Suita programelor de birou Microsoft Office s-a făcut prezentă, în timp, în majoritatea companiilor, fie ele mari sau mici. Nevoia de organizare și de ușurare a activităților de zi cu zi a cerut acest lucru.

Microsoft Excel nu face excepție. Unul dintre cele mai bune soft-uri de organizare și generare de tabele îți poate ușura cu mult viața și reduce stresul zilnic, deși poate nici măcar nu știi asta. Mulți oameni nu sunt conștienți de asta sau poate pur și simplu nu au timpul necesar, dar crede-ne, Excel-ul poate face mult mai multe decât îți imaginezi, prin intermediul unor funcții și formule speciale, de care poate nici măcar nu ai auzit, sau prin intermediul VBA (o implementare a unui limbaj de programare inclus în Excel).

Te vom ajuta să îți simplifici task-urile zilnice de la birou. Tu ai o idee, noi venim cu soluția!

Business Intelligence
Business Intelligence

Folosește Excel și funcțiile acestuia în scopul în care au fost concepute și du-ți afacerea la următorul nivel. Generează rapoarte avansate cu analiză completă, bugete și situații însoțite de grafice și indici care nu doar că îți vor extinde orizonturile, dar te vor și ajuta să îți cunoști mai bine afacerea.

Automatizarea afacerii
Automatizarea afacerii

Elimină erorile umane în ceea ce privește generarea, prelucrarea și introducerea datelor într-un sistem sau o bază de date. Îți vom programa un raport în Excel personalizat, conform cerințelor tale, care îți va putea gestiona în mod automat task-urile și rapoartele.

Proiectarea datelor
Proiectarea datelor

Pentru a-ți eficientiza anumite tabele de date din Excel, va trebui să aplici o serie de formatări, șiruri de formule sau alte filtrări de date complicate cu care poate nu vrei să îți bați capul. Scapă de procesele lungi de management al datelor și ușurează-ți sarcinile zilnice.

Managementul datelor
Managementul datelor

Managementul datelor implică toate procesele de prelucrare, procesare și filtrare a datelor. Fie că ai nevoie sa preiei anumite date de pe o pagina web sau să convertești fișiere dintr-un anumit format (PDF, DOC, PPT, etc.) într-un format Excel în scopul gestionării lor, noi găsim o soluție.

Macro
Macro

Procesele de tip Macro din Excel, deși uneori limitate, au un potențial enorm și te pot ajuta mai mult decât îți dai seama. Poți învăța și transpune Excel-ului o serie de pași pe care acesta să îi reia ulterior ori de câte ori este necesar, printr-o simplă apăsare de buton.

VBA
VBA

VBA - sau Visual Basic for Applications - este limbajul de programare folosit de Excel și de suita programelor Microsoft Office. Folosind linii de cod și module specifice acestui limbaj, Excel poate ajunge să facă niște lucruri de care majoritatea lumii nu este nici măcar conștientă.

C

Ai întrebări?
Contactează-ne

Suntem gata să îți răspundem la orice întrebare și să începem să colaborăm

Despre noi

Suntem o echipă formată din profesioniști ambițioși din toate ramurile domeniului eBusiness care vin cu soluții IT și oferă servicii complexe pentru a sprijini creșterea companiei tale

Social Media:

DATE CONTACT
Societate:
VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L.
CUI/CIF: 43907187

Telefon: +40 764 291 123

Newsletter
Cele mai bune sfaturi despre Web Design. Abonează-te!

© 2023 VMWeb. Toate drepturile rezervate