fbpx

Termeni și Condiții

Site-ul vmweb.ro, numit în continuare vmweb.ro, este proprietatea VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. înregistrată în Giurgiu, J52/293/12.03.2021, CUI/CIF: 43907187, și va fi numită în continuare VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos precum și a condițiilor de confidențialitate. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu termenii și condițiile de utilizare trebuie să înceteze imediat folosirea serviciilor vmweb.ro. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită ,,Termeni și condiții".

VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul vmweb.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legătură web – link – către vmweb.ro este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a firmei VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. asupra informațiilor publicate pe site:

Întregul conținut al site-ului vmweb.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. și a furnizorilor săi și intră sub incidența Legii pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Este interzis în mod expres sub sancțiunea răspunderii penale, civile sau administrative folosirea fără acordul societății a oricăror elemente ale conținutului site-ului. Utilizatorilor le este interzis să distribuie, modifice, transmită (inclusiv prin folosirea de programe automate de copiere), folosească pentru uz public sau comercial orice material conținut în acest site fără acordul scris al firmei VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. nu va putea fi făcută responsabilă pentru nici o cheltuială sau prejudiciu suferit de un utilizator/client, prin încălcarea termenilor și condițiilor enumerate mai sus sau a legislației în vigoare cu privire la protecția drepturilor de autor.

2. Produsele și serviciile oferite de VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. pe site-ul vmweb.ro, politică de prețuri

VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele/Serviciile comercializate prin intermediul vmweb.ro sunt însoțite de factură fiscală, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita contractului.

Pe parcursul funcționării sale, vmweb.ro va organiza derularea unor oferte speciale promoționale, pentru care va pune la dispoziția clienților condițiile promoțiilor, mecanismul promoției și perioada ei de desfășurare. vmweb.ro își va rezerva dreptul de a modifica și/sau întrerupe unilateral și fără înștiințare prealabilă derularea oricărei oferte speciale. vmweb.ro își rezervă de asemenea dreptul de a restricționa în mod unilateral, accesul la oricare dintre ofertele speciale organizate pentru orice client sau utilizator asupra căruia are suspiciunea că încearcă să eludeze sau să utilizeze în mod incorect sau abuziv beneficiile respectivei oferte.

VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. nu oferă nici o garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la, funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezentând obligația firmei VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. de a acorda utilizatorilor dreptul de denunțare unilaterală a contractului conform legislației în vigoare, drept detaliat mai jos în acest document.

3. Plata serviciilor/produselor și metode de plata:

Serviciile/Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea/executarea. Plata produselor/serviciilor comandate de pe site-ul vmweb.ro conform acestor ,,Termeni și Condiții" se poate efectua în avans prin Transfer Bancar (Ordin de Plată).

Metode de plată – Plata produselor de pe vmweb.ro se poate face prin transfer bancar. Plata se face direct în contul bancar al VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L., deschis la Banca Transilvania, Cont IBAN: RO95BTRLRONCRT0594548001, CUI: 43907187, CIF: J52/293/12.03.2021.

4. Livrarea produselor/serviciilor:

Livrarea produselor/serviciilor se va face oriunde în țară sau afară. VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.

Livrarea serviciilor se face doar electronic/email sau direct în platforma Beneficiarului.

Recepția serviciilor se face după distribuirea pachetului electronic sau setarea serviciului pe site-ul clientului în termenul de 7 zile lucrătoare. După această perioadă, dacă nu este stipulată în contract o altă perioadă de recepție, serviciul se consideră distribuit și în perfectă stare de funcționare.

VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări/dezvoltări ale produselor/serviciilor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare a serviciului/produsului comandat este valoarea sumei încasate de VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. de la acest client.

Site-ul vmweb.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului vmweb.ro. VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul vmweb.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauza.

5. Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonare și dezabonarea la newsletterul site-ului vmweb.ro este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

Utilizarea newsletterului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea următoare. VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. deține toate drepturile asupra conținutului newsletterului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document. Abonații newsletter-ului vmweb.ro pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului vmweb.ro mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. nu poate fi făcut răspunzătoare sub nici o formă de acțiunile abonaților săi.

VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, dacă VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L. are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

6. Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe vmweb.ro și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de utilizare a site-ului vmweb.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

Despre noi

Suntem o echipă formată din profesioniști ambițioși din toate ramurile domeniului eBusiness care vin cu soluții IT și oferă servicii complexe pentru a sprijini creșterea companiei tale

Social Media:

DATE CONTACT
Societate:
VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L.
CUI/CIF: 43907187

Telefon: +40 764 291 123

Newsletter
Cele mai bune sfaturi despre Web Design. Abonează-te!

© 2023 VMWeb. Toate drepturile rezervate