fbpx

Design & Branding

Imaginea afacerii tale contează! Fie că vorbim de logo-ul acesteia, coperta paginii de Facebook, flyerele pe care le împarți pe stradă sau chiar banner-ul mare de la intrarea in clădire, efectual vizual pe care îl oferi este mai important decât crezi.

Cum competiția în orice domeniu este extrem de acerbă, aspectul estetic oferit de un produs sau de un serviciu poate avea un rol extrem de important în decizia clientului de a apela la serviciile tale.

Conform designer-ului grafic Paul Rand, ,,Design is the silent ambassador of your brand”, venim în ajutorul tău. Cu aproape 10 de ani de experiență în domeniul graficii, oferim soluții de design pentru afacerea ta. Fie că ai nevoie de un logo, un design inedit pentru cartea ta de vizită, un flyer sau o broșură, un concept pentru meniul tău de restaurant și multe altele, te vom sprijini cu drag!

Design original
Design original

Aducem ideea ta la realitate și te ajutăm să îți faci brandul recunoscut prin design și originalitate. Soluțiile noastre de grafică profesionale și personalizate îți vor duce afacerea la următorul nivel, printr-un design curat, minimalist și de efect, care să te facă remarcat.

Calitate înaltă
Calitate înaltă

Lucrările realizate de noi vor fi prezentate la cea mai înaltă calitate. Pentru cel mai bun aspect posibil, imaginea trebuie să se încadreze în anumite tipare. Nu tolerăm conceptul de poză pixelată, așa că nu va trebui să îți faci griji de nivelul rezoluției dacă alegi serviciile noastre!

Diverse formate
Diverse formate

Oferim servicii personalizate în formatul de care ai nevoie, în funcție de compatibilitățile necesare. Suntem conștienți de problemele aplicabile anumitor formate, așa că ne asigurăm că produsele noastre sunt ușor convertibile și maleabile după bunul plac, pentru orice tip de fișier.

Cărți de vizită
Cărți de vizită

Cartea ta de vizită trebuie să impresioneze și să atragă atenția încă de la primul contact. Fie că este vorba de o carte de vizită în format fizic sau electronic (aferentă semnăturii din email, pentru atașament la documente, etc), oferim garanția că vei atrage atenția într-un mod plăcut.

Logos & Banners
Logos & Banners

Afacerea ta are nevoie de un logo, un identificator unic prin care oamenii să îți recunoască afacerea. Cu cât acesta este mai bine realizat, cu atât poți deveni mai memorabil într-un anumit sector din piață. Ne place să facem logo-uri și bannere și nu, un text simplu în Paint nu este soluția!

Flyere & Broșuri
Flyere & Broșuri

Flyere, broșuri, meniuri sau orice poate fi tranpus într-un format tipizat - o metodă de promovare ce se adresează maselor trebuie bine gândită și chiar mai bine concepută.  Ne asigurăm că schița dumneavoastră va fi bine expusă, fie că vorbim de un format fizic sau de unul electronic.

Programează o consultație gratuită

Cu o echipă de experți în domeniul IT și Marketing, vom duce afacerea ta la următorul nivel

Despre noi

Suntem o echipă formată din profesioniști ambițioși din toate ramurile domeniului eBusiness care vin cu soluții IT și oferă servicii complexe pentru a sprijini creșterea companiei tale

Social Media:

DATE CONTACT
Societate:
VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L.
CUI/CIF: 43907187

Telefon: +40 764 291 123

Newsletter
Cele mai bune sfaturi despre Web Design. Abonează-te!

© 2023 VMWeb. Toate drepturile rezervate