fbpx

SEO & CRO

,,Search Engine Optimization” și ,,Conversion Rate Optimization” sunt două strategii prin care se dorește promovarea site-ului tău pe motoarele de căutare și implicit creșterea traficului pe acesta.

Pentru a avea succes în mediul online, trebuie să atragi oamenii pe website-ul tău.

Noi am studiat aceste două tehnici si ne-am documentat intens în timp, ceea ce ne face pregătiți să te ajutăm să iți muți afacerea în topul rezultatelor de pe motoarele de căutare!

SEO
SEO

,,Search Engine Optimization" implică o serie de tactici și procedee ce au ca scop optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare. Astfel, SEO reprezintă practica prin care se dorește creșterea traficului primit de un site prin intermediul rezultatelor organice din motoarele de căutare.

CRO
CRO

"Conversion Rate Optimization" reprezintă procesul prin care vizitatorii de pe site întreprind anumite acțiuni cu acesta. Scopul optimizării ratei de conversie este acela de a transforma persoanele care vizitează un anumit site în clienți, prin intermediul funcționalităților de pe site.

SEO & CRO
SEO & CRO

În scopul eficientizării afacerii și a site-ului, SEO și CRO trebuie să funcționeze împreună, în echilibru.  În timp ce SEO se focusează pe atragerea vizitatorilor pe site, CRO are ca scop convertirea acelui trafic prin încurajarea persoanelor la a interacționa cu platforma, într-un fel sau altul.

Cantitatea traficului
Cantitatea traficului

Odată implementate optimizările necesare, ne vom asigura că site-ul tău ajunge, prin intermediul cuvintelor cheie (sau keywords), la o plajă de persoane cu interese comune. Optimizările on-page și off-page îți vor aduce rezultate organice pe site și te vor ajuta să te dezvolți.

Calitatea traficului
Calitatea traficului

Scopul optimizărilor nu este doar acela de a aduce audiență. Traficul de pe site trebuie să fie de calitate, respectiv vizitatori care să găsească la tine pe site produsele sau serviciile de care au nevoie. Site-ul tău trebuie să răspundă și să aducă soluții pentru nevoile oamenilor la un moment dat.

Strategie personalizată
Strategie personalizată

Cum nu există strategia perfectă de marketing, optimizarea afacerii trebuie făcută personalizat pentru fiecare business în parte. Până la implementare, îți vom propune o soluție personalizată, în urma analizării afacerii tale, a industriei, cerințelor și a concurenței de pe piață.

Programează o consultație gratuită

Cu o echipă de experți în domeniul IT și Marketing, vom duce afacerea ta la următorul nivel

Despre noi

Suntem o echipă formată din profesioniști ambițioși din toate ramurile domeniului eBusiness care vin cu soluții IT și oferă servicii complexe pentru a sprijini creșterea companiei tale

Social Media:

DATE CONTACT
Societate:
VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L.
CUI/CIF: 43907187

Telefon: +40 764 291 123

Newsletter
Cele mai bune sfaturi despre Web Design. Abonează-te!

© 2023 VMWeb. Toate drepturile rezervate