fbpx

Social Media Marketing

Promovarea ta sau a afacerii tale pe platformele de social media este extrem de importantă. Indiferent de tipul de platformă la care facem referire, conținutul tău trebuie să fie original și inedit, ceva care să atragă lumea.

Întâi de toate, ai nevoie de promovare prin diverse ads-uri și reclame pentru a atrage audiența. Apoi, relația cu urmăritorii este greu de menținut. Aceștia trebuie atât ascultați, cât si menținuți captivați de postările pe care le aduci pe platformă.

Fie că ai nevoie de ajutor în legătura cu editarea și prelucrarea imaginilor, suport tehnic pentru dezvoltarea unei pagini de social media sau ajutor în ceea ce privește campania de promovare (prin reclame, ads-uri) și atragerea de nouă audiență, suntem dornici să ajutăm la dezvoltarea ta.

La noi a funcționat. Într-un fel sau altul, ai ajuns să citești acest mesaj. 🙂

Campanie publicitară
Campanie publicitară

Una dintre cele mai eficiente metode prin care îți poți crește activitatea, face cunoscut brand-ul și atrage clienți noi este o campanie publicitară pe platformele de social media. Inițializarea unei astfel de campanii se face pe baza unor algoritmi și a unor variabile, conform domeniului de activitate.

Vizibilitate și transparență
Vizibilitate și transparență

Te ținem permanent la curent cu tot ceea ce se întamplă cu bugetul tău de publicitate, îți cerem sfaturi despre cum să orientăm campania (pentru ca, până la urmă, cine știe mai bine decât tine?) și implementăm strategia pe platforma sau platformele de social media alese.

Trafic
Trafic

Ne asigurăm că strategia noastră de marketing atrage traficul și audiența necesară dezvoltării tale. Publicul țintă (sau profilul țintă al clientului) este publicul ce are cele mai mari șanse de a interacționa în mod direct cu site-ul/pagina de social media la care se face referire.

Management
Management

Felul în care postezi și îti administrezi pagina de social media îți va influența și afacerea. O strategie haotică și lipsită de organizare poate pune în impas chiar și o pagină de social media foarte bine dezvoltată. Oferim support și consultanță pentru cum, când și unde să postezi.

Creșterea vânzărilor
Creșterea vânzărilor

Ads-urile și campaniile de publicitate de pe platformele de socializare, cât timp sunt formulate și adresate corect, îți pot genera o creștere substanțială la capitolul vanzărilor. Când reclama ta se adresează cui trebuie, unde trebuie și când trebuie, șansele ca produsul tău să fie vândut se măresc.

Interacțiuni personalizate
Interacțiuni personalizate

Te ajutăm să îți automatizezi procesele de pe platformele de social media. Fie că ai nevoie de răspunsuri generate automat pe paginile tale (mesaje, conversații live), oferte personalizate pentru clienți (newsletter, anunțuri, etc.) în funcție de nișa aleasă, la noi poți găsi soluția.

Programează o consultație gratuită

Cu o echipă de experți în domeniul IT și Marketing, vom duce afacerea ta la următorul nivel

Despre noi

Suntem o echipă formată din profesioniști ambițioși din toate ramurile domeniului eBusiness care vin cu soluții IT și oferă servicii complexe pentru a sprijini creșterea companiei tale

Social Media:

DATE CONTACT
Societate:
VM COMPACT IT & DESIGN S.R.L.
CUI/CIF: 43907187

Telefon: +40 764 291 123

Newsletter
Cele mai bune sfaturi despre Web Design. Abonează-te!

© 2023 VMWeb. Toate drepturile rezervate